BTC/TL
3.436.969,60 (+1.3%)
ETH/TL
106.703,00 (+1.02%)
USDT/TL
44,89 (+0.29%)
USDC/TL
44,87 (+0.29%)
BNB/TL
28.530,62 (+0.77%)

Hong Kong, Stablecoin’ler ile İlgili Çalışmalarını Hızlandırıyor

Birçok ülke kripto para alanındaki çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Mali İşler ve Hazine Bürosu müdür yardımcısı Chen Haolian,..

Hong Kong, Stablecoin’ler ile İlgili Çalışmalarını Hızlandırıyor 12.06.2023 | 12:20 Güncelleme: 12.06.2022

Hong Kong, Stablecoin’ler ile İlgili Çalışmalarını Hızlandırıyor

Hong Kong, Stablecoin’ler ile İlgili Çalışmalarını Hızlandırıyor

Birçok ülke kripto para alanındaki çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Mali İşler ve Hazine Bürosu müdür yardımcısı Chen Haolian, Hong Kong Para Otoritesi’nin stablecoin‘lerin piyasaya sürülmesi konusunda halka danıştığını ve gelecekte kademeli olarak bir düzenleyici çerçeve oluşturacağını söyledi. ..

Hong Kong Hükümeti Web3 Gelişimine de Odaklanıyor

Kaynak: btchaber

12.06.2023 Btchaber

Finanshaber.com.tr’de yer alan piyasa verileri, bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım bilgisi, önerisi, tavsiyesi veya danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler ve sunulan piyasa verileri mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi tavsiye edilmez ve beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, maddi ve manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan FinansHaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.