BTC/TL
2.000.500,88 (+0.67%)
ETH/TL
95.471,68 (+0.57%)
USDT/TL
32,45 (-0.09%)
USDC/TL
32,47 (-0.01%)
BNB/TL
19.332,00 (+0.89%)

Künye

İMTİYAZ SAHİBİ / Grantee

ART MEDYA®

ZEMTA BİLİŞİM, YAZILIM EĞİTİM GÜVENLİK SİSTEMLERİ REKLAM BASIN YAYIN TİC. VE SAN. LTD ŞTİ.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ / Editor in Chief

Zekeriya TAŞTAN

Mail: iletisim@finanshaber.com.tr
GSM: +90 543 739 24 05

HABER EDİTÖRLERİ / News Editors
Haber Editörü / Yazılım

 

REKLAM REZERVASYON
E-MAİL: reklam@finanshaber.com.tr

HUKUK DANIŞMANI
Kahriman Hukuk Bürosu
Av. Kubilay Kahriman

MALİ MÜŞAVİR
Bilgin Mali Müşavirlik (Ahmet BİLGİN)


BASIN BÜLTENLERİ
Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz.
info@finanshaber.com.tr

YAZILIM FİRMASI / System Management
ZEMTA BİLİŞİM, YAZILIM EĞİTİM GÜVENLİK SİSTEMLERİ REKLAM BASIN YAYIN TİC. VE SAN. LTD ŞTİ

SERVİS YER SAĞLAYICI / Service Provider
ZEMTA BİLİŞİM, YAZILIM EĞİTİM GÜVENLİK SİSTEMLERİ REKLAM BASIN YAYIN TİC. VE SAN. LTD ŞTİ

Konak Mah. Göl Sok. No:4 D:11 İpçi Konak Ofis İş Mrk. Nilüfer / BURSA 

ADRES / Addresse
Konak Mah. Göl Sok. No:4 D:13 İpçi Konak Ofis İş Mrk. Nilüfer / BURSA

Telefon: +90 224 250 16 45
GSM: +90 543 739 24 05
E-Mail : iletisim@finanshaber.com.tr

Haber İçeriği Kaldırma, Habere İtiraz, İhlal ve Telifler için;

yasal@finanshaber.com.tr

Bilgi ve İletişim için;

iletisim@finanshaber.com.tr

© TÜM HAKLARI SAKLIDIR
YASAL UYARI - finanshaber.com.tr'da yayınlanan haber ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz. finanshaber.com.tr’de yayınlanan köşe yazılarının ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Web sitemiz dışındaki farklı sitelere yönlendirilen linklerin içeriklerinden, finanshaber.com.tr sorumlu tutulamaz.

YAYIN İLKELERİ
Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır. Finanshaber.com.tr Haber portalımız 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası'na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarlar sorumludur. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Finanshaber.com.tr sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan yazarları sorumludur.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN
Finanshaber.com.tr adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan 'içerik sağlayıcı' olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz 'uyar ve kaldır' prensibini benimsemiştir. Herhangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan, haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİFE konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, kurum ya kuruluşlar yasal@finanshaber.com.tr mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler.

Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız  Av. Kubilay Kahriman tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.
Finanshaber.com.tr harici linklerin sorumluluğunu almaz.

FİNANS HABER® MARKA TESCİL HAKKI
"FİNANS HABER®" Markası " 2020/51805" başvuru ve " 2020 51805" tescil numarası " 05.03.2021" tarihinde "38.Sınıf Radyo ve televizyon yayın hizmetleri. Haberleşme hizmetleri (internet servisi sağlama hizmetleri dahil). Haber ajansı hizmetleri" kapsamında "Türk Patent ve Marka Kurumu (Türk Patent Enstitüsü)" tarafından tesciline onay verilmiştir. "FİNANS HABER®" Markası Zemta Bilişim (Zekeriya TAŞTAN) tescilli markası olup, izinsiz kullanılması durumunda marka ve telif hakkı ihlallerinden dolayı yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

ART MEDYA®, ZEMTA® BİLİŞİM Tescilli Markasıdır.

Finanshaber.com.tr’de yer alan piyasa verileri, bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım bilgisi, önerisi, tavsiyesi veya danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler ve sunulan piyasa verileri mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi tavsiye edilmez ve beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, maddi ve manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan FinansHaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.