BTC/TL
3.436.969,60 (+1.3%)
ETH/TL
106.703,00 (+1.02%)
USDT/TL
44,89 (+0.29%)
USDC/TL
44,87 (+0.29%)
BNB/TL
28.530,62 (+0.77%)

BlackRock’tan ETF çıkışı: SEC’in gerekçesi kalmadı

Varlık yönetim devi BlackRock, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto vadeli ve spot ETF’lere farklı davranmak i..

BlackRock’tan ETF çıkışı: SEC’in gerekçesi kalmadı 11.11.2023 | 13:30 Güncelleme: 12.06.2022

BlackRock’tan ETF çıkışı: SEC’in gerekçesi kalmadı

BlackRock’tan ETF çıkışı: SEC’in gerekçesi kalmadı

Varlık yönetim devi BlackRock, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto vadeli ve spot ETF’lere farklı davranmak için hiçbir gerekçesi olmadığını savundu. Şirket, SEC’in ETF’lerini denetleyen 1940 yasası tercihini sert eleştirdi. Açıklamada, bu tercihin kripto spot ve vadeli ETF’ler ile ilgili olmadığın..

BlackRock’tan SEC’e sert tepki

Kaynak: btchaber

11.11.2023 Btchaber

Finanshaber.com.tr’de yer alan piyasa verileri, bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım bilgisi, önerisi, tavsiyesi veya danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler ve sunulan piyasa verileri mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi tavsiye edilmez ve beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, maddi ve manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan FinansHaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.