BTC/TL
3.436.969,60 (+1.3%)
ETH/TL
106.703,00 (+1.02%)
USDT/TL
44,89 (+0.29%)
USDC/TL
44,87 (+0.29%)
BNB/TL
28.530,62 (+0.77%)

Birleşik Krallık düzenleyicisinden dijital Sandbox adımı

Birleşik Krallık‘ın mali düzenleyici organı Finansal Davranış Otoritesi (FCA), firmaların yeni ürünleri ve hizmetleri test etmeler..

Birleşik Krallık düzenleyicisinden dijital Sandbox adımı 20.07.2023 | 19:45 Güncelleme: 12.06.2022

Birleşik Krallık düzenleyicisinden dijital Sandbox adımı

Birleşik Krallık düzenleyicisinden dijital Sandbox adımı

Birleşik Krallık‘ın mali düzenleyici organı Finansal Davranış Otoritesi (FCA), firmaların yeni ürünleri ve hizmetleri test etmelerine imkân sağlayan Dijital Sandbox’ın sürekli bir platform olarak faaliyete geçeceğini duyurdu. Bu gelişme, bankacılık, yatırım, kredi verme, ödeme işlemleri, sigorta ve emeklilik sektörleri..

FCA, Dijital Sandbox’ın Kalıcı Versiyonunu Kullanıma Açıyor

Kaynak: btchaber

20.07.2023 Btchaber

Finanshaber.com.tr’de yer alan piyasa verileri, bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım bilgisi, önerisi, tavsiyesi veya danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler ve sunulan piyasa verileri mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi tavsiye edilmez ve beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, maddi ve manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan FinansHaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.