BTC/TL
3.436.969,60 (+1.3%)
ETH/TL
106.703,00 (+1.02%)
USDT/TL
44,89 (+0.29%)
USDC/TL
44,87 (+0.29%)
BNB/TL
28.530,62 (+0.77%)

ABD’de 2. Çeyreğe İlişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla Verisi Açıklandı

ABD’de ikinci çeyreğe ilişkin gayri safi yurt içi hasıla verileri açıklandı. Veriler ABD ekonomisinin beklenmedik negatif bir perf..

ABD’de 2. Çeyreğe İlişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla Verisi Açıklandı 28.07.2022 | 15:58 Güncelleme: 12.06.2022

ABD’de 2. Çeyreğe İlişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla Verisi Açıklandı

ABD’de 2. Çeyreğe İlişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla Verisi Açıklandı

ABD’de ikinci çeyreğe ilişkin gayri safi yurt içi hasıla verileri açıklandı. Veriler ABD ekonomisinin beklenmedik negatif bir performans sergilediğini gösterdi. Ülke ekonomisi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0,9 daraldı. ..

ABD’nin 2. Çeyreğe İlişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla Verisi: Yüzde 0,9

Bitcoin (BTC) ABD Gayri Safi Yurt İçi Hasıla (GSYİH) verilerinin açıklanması ile ..

Kaynak: btchaber

28.07.2022 Btchaber

Finanshaber.com.tr’de yer alan piyasa verileri, bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım bilgisi, önerisi, tavsiyesi veya danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler ve sunulan piyasa verileri mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi tavsiye edilmez ve beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, maddi ve manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan FinansHaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.